• 6988782451
  • info@medesign.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων

Home / Κατασκευή ιστοσελίδων


Η MeDesign.Gr αναλαμβάνει την σχεδίαση και την ανάπτυξη ιστοσελίδων για προβολή σε υπολογιστή, κινητό και tablet. Διαφημίστε την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο και ενημερώστε τους πελάτες σας για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.


Μοντέρνα σχεδίαση.

Το πρώτο βήμα πριν στηθεί η επιχείρηση σας Online είναι η σχεδίαση της μακέτας. Η μακέτα αποτελείται από γραφικά, σχέδια και εικονίδια που στο σύνολο τους αποτελούν την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας. Η σχεδίαση της μακέτας πραγματοποιείται από μας και αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε διάφορα δείγματα μέχρι να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε από μας μόνο την σχεδίαση της μακέτας σας, παρέχουμε το αρχείο με όλα τα Layers και τα εικονίδια διαθέσιμα ώστε να μπορέσει ο προγραμματιστής σας να στήσει την ιστοσελίδας σας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αποτελεί ιδανική περίπτωση για προγραμματιστές που θέλουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Για αυτό το λόγο σας παρέχουμε γραφιστική υποστήριξη ακόμα και μετά την αγορά της μακέτας για τυχών αλλαγές που θα παρουσιαστούν.

Προβολή σε κινητά και tablets.

Ονομάζεται Responsive Design για ειδική προβολή της ιστοσελίδας σας, όχι μόνο σε υπολογιστή αλλά και σε κινητά και tablets. Η ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα μεγέθη των συσκευών που κυκλοφορούν. Με αυτόν τον τρόπο όταν η ιστοσελίδα σας εμφανιστεί σε μια συσκευή για παράδειγμα όπως το iphone τότε θα εμφανιστεί διαφορετικά ώστε να διευκολύνει τον χρήστη να πλοηγηθεί σωστά και να βρει τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Μπορείτε να δείτε δύο παραδείγματα responsive design που έχουμε σχεδιάσει στις παρακάτω διευθύνσεις. www.securityrethymno.gr και www.rouystika.gr. Δοκιμάστε να δείτε τις σελίδες αυτές σε διαφορετικές συσκευές ή ακόμα και στον υπολογιστή σας αλλάζοντας το μέγεθος της συσκευής προβολής των ιστοσελίδων (firefox – internet explorer – chrome) και δείτε πως αλλάζει η όψη της σελίδας σύμφωνα με το μέγεθος.

Σύγχρονα μέσα και τεχνολογίες.

Εκτός από Responsive Design χρησιμοποιούμε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες που μας επιτρέπουν να κρατάμε ψηλά την ποιότητα των ιστοσελίδων αλλά και να συμβαδίζουμε με την ανάπτυξη των διαδικτυακών επιχειρήσεων με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ενημερωνόμαστε από το google για τις αλλαγές που επηρεάζουν τις σελίδας μας στα αποτελέσματα αναζήτησης, χρησιμοποιούμε τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων και πρόσθετων εργαλείων, δουλεύουμε εργαλεία WordPress και Joomla, εφαρμόζουμε τον κώδικα μας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και παρέχουμε εναλλακτικές λύσεις που κάποτε θα βάραιναν αρκετά το πορτοφόλι σας.

Ανανέωση περιεχομένου.

Αναλαμβάνουμε την δωρεάν ανανέωση περιεχομένου σε επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν πάντα κάποιον δίπλα τους και θα ήθελαν με ένα απλό email να αλλάξουν κάτι στην ιστοσελίδα τους.

Στην περίπτωση που ανάγκες ανανέωσης περιεχομένου είναι μεγάλες και επιβάλλεται η συχνή ανανέωση σας προτείνουμε την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας ώστε να έχετε πρόσβαση σε ένα διαχειριστικό περιβάλλον στο οποίο θα μπορείτε να δημοσιεύσετε τα άρθρα σας, να αλλάξετε κείμενα στις σελίδες σας και να προσθέσετε νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων. Η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε αποτελεί την πρώτη και καλύτερη αξιόπιστη λύση παγκοσμίως. Έτσι έχουμε πρόσβαση σε ένα τεράστιο αριθμό templates, πρόσθετων εργαλείων και υπηρεσιών. Έχουμε διαμορφώσει τον κώδικα μας ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος σας έχουμε πολλές λύσεις ακόμα και για περιπτώσεις μικρών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορεί να στηθεί γρήγορα και οικονομικά. Οι πελάτες σας θα μπορούν να παραγγέλλουν προϊόντα, να διαλέξουν τρόπους αποστολής και πληρωμής όπως Paypal, κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή και πιστωτική.

Όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που σχεδιάζουμε έχουν ειδική προβολή σε κινητά και tablets. Εσείς σαν διαχειριστής θα μπορείτε από ένα διαχειριστικό περιβάλλον να προσθέσετε προϊόντα, να αλλάξετε τις τιμές, να ορίσετε διαθεσιμότητα προϊόντων, να αλλάξετε το περιεχόμενων των σελίδων σας, να εφαρμόσετε προσφορές – εκπτώσεις ακόμα και για συγκεκριμένους πελάτες, να ενημερώσετε τους πελάτες σας με newsletter και πολλά άλλα.

Μπορείτε να δείτε μερικά ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουμε επιμεληθεί στο portfolio μας.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την σχεδίαση ηλεκτρονικών καταστημάτων δείτε την αντίστοιχη ενότητα στην σελίδα μας ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας.

Ανάπτυξη Joomla και WordPress.

Στις μέρες η Open source κοινότητα έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ που αποτελεί κατευθυντήριο μοχλό της ανάπτυξης της τεχνολογίας στο διαδίκτυο. Χιλιάδες σελίδες σχεδιάζονται σε Joomla και WordPress. Οι λόγοι είναι απλοί. Όλοι θέλουμε μια ιστοσελίδα που να είναι εύκολα μεταφέρσιμη από έναν server στον άλλο χωρίς να περιοριζόμαστε με μια συγκεκριμένη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων. Η ποιότητα των συγκεκριμένων cms δεν μπορεί να συγκριθεί με τα cms που έχουν σχεδιάσει μικρές και τοπικές επιχειρήσεις.

Σχεδιάζουμε δικά μας joomla και wordpress templates ώστε να έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε μοναδικό design για την επιχείρηση σας. Παρόλα αυτά η αγορά templates από μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού έχουν μειώσει το κόστος της κατασκευής μια σελίδας σε joomla και wordpress. Σε αυτήν την περίπτωση αναλαμβάνουμε να βρούμε το κατάλληλο template για σας, να αναλύσουμε τις προδιαγραφές, τον κώδικα του, να επεξεργαστούμε το σχέδιο αλλά και να επικοινωνήσουμε με την εταιρία παροχής template για να σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη.

Η αγορά ενός template χωρίς τεχνική υποστήριξη είναι μαθηματικά βέβαιο πως μειώνει δραστικά τον χρόνο ζωής της ιστοσελίδα σας. Οι δυναμικές ιστοσελίδες, όπως και οι σελίδες joomla και wordpress αποτελούνται από σύνθετα κομμάτια κώδικα και πολλά πρόσθετα τα οποία με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα.

Ο λόγος που προτείνουμε στους πελάτες μας στατική ιστοσελίδα όταν διαπιστώσουμε πως δεν έχουν ανάγκη την συχνή ενημέρωση περιεχομένου είναι για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Η στατική ιστοσελίδα όταν απλά θέλεις να διαφημιστείς στο διαδίκτυο, να προβάλεις τις υπηρεσίες σου και να δώσεις το παρόν στα πρώτα αποτελέσματα του google δεν αποτελεί μέτρια λύση σε σχέση με μια δυναμική ιστοσελίδα, αλλά ίσως την πιο ιδανική.

Διαβάστε το παρακάτω παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοούμε. Αν ζείτε στο κέντρο της πόλης και η δουλειά σας βρίσκεται 500 μέτρα από την πόρτα του σπιτιού σας πιο μέσο θα διαλέγατε; Ένα ποδήλατο ή το αυτοκίνητό σας; Και τα δύο θα σας πάνε στον προορισμό σας αλλά το αυτοκίνητο θα σας δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα και έξοδα. Το ίδιο ισχύει λοιπόν και με την περίπτωση στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων. Για αυτό πρέπει να σκεφτείτε καλά αν οι ανάγκες σας στο διαδίκτυο απαιτούν ένα τόσο σύνθετο εργαλείο όπως το joomla ή το wordpress.